Menu

Ventilasjon

Vi leverer skreddersydde ventilasjonsløsninger – alt fra en enkel baderomsvifte til en mer komplett løsning. Våre mekaniske ventilasjonsanlegg består av vifter som trekker fuktig og forurenset luft ut fra boligens våtrom. På denne måten sørger du for at overskuddsfuktigheten forsvinner, slik at boligen ikke skades av mugg og råte. Vi kan også sørge for et komplett balansert ventilasjonsanlegg som alltid vil sørge for frisk og ren luft i boligen. Vi har et bredt spekter av kvalitetsprodukter med funksjonelt design, til gunstige priser. Ved bruk av fleksibelt tilbehør kan du enkelt skreddersy komplette løsninger tilpasset akkurat ditt behov. Alle produkter er godkjent og tilfredsstiller de strenge krav som stilles til montering.

Vi er Villavent Servicepartner og Villavent Partner og tar hånd om både prosjektering, reparasjoner, service og vedlikehold, serviceavtaler og bistår eiere av Villavent ventilasjonsanlegg med råd og veiledning.

KK Service AS har lang erfaring som ventilasjonsentreprenør og servicepartner mot offentlige etater, næringslivet, industri og det private marked.